Op 12 april organiseren we onze eerste workshops in de vernieuwde toonzaalkeuken, die speciaal is ingericht voor het geven van groepsworkshops. Deze lente-editie staat geheel in het teken van brunch-gerechten.
Ben je op zoek naar een manier om vrienden of familie te verrassen met een luxe brunch? Met Pasen en Moederdag in het vooruitzicht, is dit het ideale moment om je brunchvaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Tijdens de workshop, onder begeleiding van een ervaren chef, leer je verrassende en verfijnde brunchgerechten bereiden.
We bieden twee sessies aan:
Groep 1: Hartige gerechten met seizoensklassiekers (met Chef Julie Baekelandt van restaurant Assiette De Juliette) 08:00 – 11:00 uur
Groep 2: Zoete brunch-inspiraties door een echte chef-patissier 13:00 – 16:00 uur
Na afloop van de workshop krijg je de gelegenheid om jouw culinaire creaties te delen met vrienden of familie (maximaal 3 extra gasten).
Bovendien zullen er die dag ook een aantal lokale makers aanwezig zijn met hun overheerlijke producten. Kom dus zeker langs & ontdek welke lokale troeven er allemaal te ontdekken vallen!
Kostprijs: €60 per deelnemer.
maandag:
13.00u-18.30u
dinsdag tot vrijdag:
10.00u-12.00u | 13.00u-18.30u
zaterdag:
10.00u-12.00u | 13.00u-16.30u
Gesloten op zondag
CONTACT
Van Den Bossche
Hoogstraat 179E, 9550 Herzele
09 342 00 50
info@vandenbossche-interieur.be
BTW BE 0473.544.201
©2024 Van Den Bossche
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaat-informatie op te slaan en/of te openen. Door toestemming te geven voor deze technologieën, kunnen we gegevens verwerken zoals browsegedrag of unieke ID's op deze site. Geen toestemming geven of toestemming intrekken kan een negatieve invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Leer er verrassende en verfijnde brunchgerechten bereiden onder begeleiding van een ervaren chef.
Er zijn 2 sessies: